Aanpak

Wij doen het anders. Combineren maatwerk…

Bij NextUp geloven we niet in een one-size-fits-all oplossing. Waarom zouden we? Jouw transportbedrijf is toch wezenlijk anders als die van jouw concurrent? Precies! En daarom doen wij het anders:

We luisteren

NextUp luistert naar nieuwe en bestaande klanten. We maken duidelijke afspraken met klanten en luisteren goed hoe NextUp TMS jouw processen nog beter kan faciliteren. Tegen welke problemen lopen jouw organisatie en jouw klant aan? Waar zit de toegevoegde waarde van automatisering om jouw dienstverlening nog verder te verbeteren. Daar luisteren wij naar!

We bedenken

Samen met NextUp bedenken we hoe het beter kan en hoe deze verbetering verder vorm krijgt. Kan het met standaard componenten? Of is er een stukje maatwerk nodig om het nog beter op jouw proces af te stemmen. Grotere projecten gieten we in een business blueprint of functioneel design. Kleine verbeteringen omschrijven we in tickets.

We ontwikkelen

Implementeren van NextUp TMS doen wij op basis van standaard componenten en waar nodig stukjes maatwerk. Met behulp van moderne web-based software ontwikkelt NextUp razendsnel in sprints. Klanten kunnen dagelijks meekijken met ontwikkelingen en per onderdeel communiceren over de voortgang. Ons gezamenlijk doel is het juiste resultaat en tijdige oplevering binnen de gemaakte afspraken. Door gebruik te maken van de nieuwste trends op het gebied van user experience en software ontwikkeling is NextUp in staat snel te ontwikkelen, te implementeren en efficiënt te monitoren. Naast bovengenomende voordelen van de software zijn samenwerking, procesvoorspelbaarheid en transparantie de uitgangspunten voor verdere ontwikkeling van de software.

We groeien samen

In toenemende mate zijn Supply Chains in de afgelopen decennia complexer geworden. Zowel voor logistiek dienstverleners als verladers zijn marges steeds meer onder druk komen staan en is in de loop der jaren een steeds grotere behoefte aan samenwerking, voorspelbare processen en transparantie ontstaan. Onze klanten zijn ervan doordrongen dat software een uitstekende manier is om onderscheid te maken en te behouden. Door slimme oplossingen te bedenken en te implementeren willen we samen groeien met onze klant.

Heb je vragen over onze software?